Kleding

Fortis Winterlaars

Voorraad checken...

Fortis Winterlaars

01702243
45,-
Prevent Werkhandschoen - maat L / 9

Voorraad checken...

Prevent Werkhandschoen - maat L / 9

01600010
4,69
Kelfort Regenpak

Voorraad checken...

Kelfort Regenpak

01200100
14,66
Onder de categorie kleding vallen onder andere de volgende artikelen: winterlaarzen, werkhandschoenen en regenpakken. Met deze artikelen kunt u veilig uw werk verrichten en beschermt u zichzelf tegen diverse weersomstandigheden.

  • Winterlaarzen

Een laars die u helpt om winterse omstandigheden te verdragen. Deze laars heeft een stalen neus, is met 'bont' (nep) gevoerd en is voorzien van een rits. De laars is in diverse maten leverbaar.

  • Werkhandschoenen

Onze werkhandschoenen zijn van polyester, met een gelamineerde latex palm en is daarbij naadloos gebreid. De open rug helpt voor extra ventilatie van de hand. De werkhandschoen kan ruig en zwaar werk verdragen en is in diverse maten leverbaar.

  • Regenpakken

Het regenpak bevat een regenjas (met vaste capuchon) en -broek. Deze regenpak is gemaakt van PVC en heeft sluiting d.m.v. rits en drukknopen op de jas. Via ventilatiegaatjes onder de oksels kan het lichaam gewoon ademen. De bijkomende broek is voorzien van elastiek in de taille, zodat een riem niet nodig is. Het pak is in diverse maten leverbaar.

Mist u een artikel of heeft u advies? Laat het ons dan graag horen!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x