Toebehoren

Scheppen & Bezems

Scheppen & Bezems

Kuipen & Emmers

Kuipen & Emmers

Big-Bags

Big-Bags

Metselkoord & Blokken

Metselkoord & Blokken

Kleding

Kleding

Verlengkabels

Verlengkabels

Slangen & Koppelingen

Slangen & Koppelingen

Hamers

Hamers

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Voor het werken werken op de bouwplaats heeft u nog diverse soorten gereedschaps of benodigdheden nodig. Van scheppen tot hamers en van kuipen tot (winter)laarzen.

Welke artikelen hebben wij allemaal voor uw overige werkzaamheden?
  • Scheppen en bezems

Scheppen zijn handig voor werkzaamheden met een betonmolen. Hiermee kunnen de materialen in de betonmolen worden geplaatst of kan de specie uit de kuip van de betonmolen worden geschept. De scheppen kunnen natuurlijk ook worden gebruikt om te graven of zand te weg te scheppen. De bezems zijn handig om te reinigen en gedeeltes schoon te vegen.

  • Kuipen en emmers

Kuipen, ook wel speciekuipen of emmers, kunnen worden gebruikt voor specie in te plaatsen of onder een kuipenkruier te bevestigen voor transport. De kuipen zijn van een zwaar-model en zijn dus bestendig tegen warmte en een hoog gewicht.

  • Big-Bags

Puinzakken ('Big-bags' als vakterm) is een grote zak waarin afval kan worden geplaatst en dient als tijdelijke vervanger voor een afvalcontainer.

  • Metselkoord en (span)blokken

Als u moet metselen, moet u voordat u begint een metselkoord spannen. In combinatie met de  spanblokjes wordt het koord goed strak gespannen. Let hierbij op dat het draad waterpas is gezet. Bij elke gemetselde laag span je opnieuw zodat ook de volgende laag netjes en waterpas op een rij komt te liggen.

  • Kleding

Onder de categorie kleding vallen onder andere de volgende artikelen: winterlaarzen, werkhandschoenen en regenpakken. Met deze artikelen kunt u veilig uw werk verrichten en beschermt u zichzelf tegen diverse weersomstandigheden.

  • Verlengkabels

Voor het verlengen van de afstand tussen stroomaansluiting en de stroombehoefende aansluiting.

  • Slangen en koppelingen

Waterslangen en bijbehorende koppelingen voor het aansluiten op diverse aansluitingen, waaronder de waterkraan en een waterpistool.

  • Hamers

Een hamer is een klop- of slagwerktuig en wordt gebruikt voor het timmeren en bevestingen van diverse materialen.

  • Reinigingsmiddelen

Tijdens uw werkzaamheden is de kans groot dat er materialen vuil worden. Hiervoor hebben wij de perfecte middelen! Onze diverse reinigings- en impregneermiddelen helpen u om alles als nieuw te krijgen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x