Onderdelen & Service

Atika Onderdelen

Atika Onderdelen

Imer Onderdelen

Imer Onderdelen

Lescha Onderdelen

Lescha Onderdelen

Wij bieden diverse onderdelen aan voor uw betonmolen! Bent u opzoek naar een onderdeel voor een Atika, Imer of Lescha betonmolen? Hier gaat u het vinden!

Met deze onderdelen zal de betonmolen weer als vanouds (of beter) werken.

U kunt ons altijd raadplegen voor advies!

De onderstaande merken zijn beschikbaar:
  • Atika

Atika produceert hun betonmolens volgens de nieuwste methoden met moderne machines. Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn de speerpunten voor de hoge kwaliteitsnormen. De brede expertise op het gebied van ontwerp en fabricage zijn de basis voor het succes van der organisatie. De betonmolens zijn onderworpen aan intelligente en innovatieve ontwikkelingen, de reputatie, dynamiek en ideeën op de internationale markt helpt hen de betonmolens onder de vakmannen wereldwijd onder te brengen.

  • Imer

Imer heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de sector van de bouwmachines en het continue streven naar de meest up-to-date technologie garanderen de kwaliteit van IMER merk bouwmachines, een zeer uitgebreid assortiment van producten aan de eisen van de moderne constructie te voldoen. De betonmolens zijn in definitie in de sector.

  • Lescha

Lescha, naar eigen zeggen de Rolls Royce onder de betonmolens. De betonmolens die zij produceren bieden aan het einde van de rit het grootste rendement. De strak gevormde en afgeronde kuip en de speciaal ontwikkelde mengschoppen zorgen voor een perfect gemengde massa van de gebruikte materialen. De kwaliteit van de afwerkingen en de vormgeving van de betonmolen wijzen op een top product dat met Duitse maatstaven is afgewerkt en garant staat voor jarenlang genot.

Alle onderdelen zijn origineel en passend voor een Lescha, Imer en Atika betonmolen.
Let op: de foto's kunnen enigszins afwijken.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x