Kruiwagens

Bakkruiwagens

Bakkruiwagens

Gereedschapskruiwagens

Gereedschapskruiwagens

Steenkruiwagens

Steenkruiwagens

Een kruiwagen is een handig vervoermiddel om tegels, stenen, zand, grond, beton ed. in te vervoeren als u bijvoorbeeld gaat verbouwen of een terras in uw tuin gaat aanleggen. Hier vindt u verschillende kruiwagens, geschikt voor bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. Kwaliteits kruiwagens zijn een must en begrip voor elke aannemer, bouwvakker, hovenier en stratenmaker.

Hier vind u sterke en degelijke kruiwagens van bijv. de kwaliteitsmerken Matador, Kelfort en Altrad Fort.

Deze kruiwagens zijn makkelijk hanteerbaar en liggen lekker in de hand. U kunt bovendien kiezen welke inhoud uw kruiwagen moet hebben. Voor elke gewenste inhoud van een kruiwagen hebben wij een passende kruiwagen.

Wij bieden verschillende soorten kruiwagens:

  • Bakkruiwagens

Een bakkruiwagen is een handig vervoermiddel om tegels, stenen, zand, grond, beton ed. in te vervoeren als u bijvoorbeeld gaat verbouwen of een terras in uw tuin gaat aanleggen.

  • Gereedschapskruiwagens

Voor het veilig opslaan en gemakkelijk vervoeren van gereedschap op bouwplaatsen raden wij aan een gereedschapkruiwagen te gebruiken.  De gemiddelde gereedschapkruiwagen heeft een inhoud van 180 liter, door de grootte hiervan heeft deze kruiwagen voldoende inhoud om al uw gereedschap in op te bergen. Met de afsluitbare deksel en daarbij mogelijkheid tot het plaatsen van een slot kan de stalen bak afgesloten worden.

  • Steenkruiwagens

Voor stratenmakers die dagelijks grote aantallen klinkers verplaatsen is een steenkruiwagen een absolute must. Deze kruiwagen onderscheidt zich tov andere types en helpt met z'n sterke stalen constructie, bestaande uit ovale stalen buizen, om alle benodigde stenen te kunnen tillen. Bijkomend voordeel van types met een ovaal frame is dat deze kruiwagens lekker in de hand liggen. De compacte steenkruiwagens zijn goed voor zo'n 60 stenen of klinkers per keer. Vol beladen blijven de kruiwagens goed hanteerbaar en rijdt u moeiteloos over zand en ongelijke ondergrond naar de stenenleggers.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x